Uploaded image for project: 'Core ReactOS'
  1. Core ReactOS
  2. CORE-13993

setup of MikTex 2.9.5105 fails, it fails always at a different percentage (randomness), but it does always fail

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
      None

      Description

      ros 0.4.7RC1
      MikTex 2.9.5105 (it's in rapps)
      SHA1: 8a0797f119d796ff80adfab99945e76e6883609f
      Make sure to use that exact version

      the setup of MikTex failed for me, it always fails differently, but it will always fail.

      I double-checked: That very same setup completes fine in 2k3sp2 and XPSP3

      The first time I got a failure, it looked, like this, but the symptom changes with every test-execution
      0.4.7RC1 when it wants to parametrize initexmf process.
      following sounds interesting in setup.log

      353316 [basic-miktex-2.9.5105.setup]: initexmf: --common-install=C:\Programme\MiKTeX 2.9: unknown option
      

      Maybe it has issues parsing the command-line options somehow (double-minus)?
      setup.png

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                bug zilla Bug Zilla
                Reporter:
                reactosfanboy reactosfanboy
              • Votes:
                1 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated: