Uploaded image for project: 'Core ReactOS'
  1. Core ReactOS
  2. CORE-15693

"Hover! 1.0" game from rapps has no sound in ros, but has sound in XPSP3

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Untriaged
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Audio
    • Labels:
      None

      Description

      0.4.11-RC-33-gb27a643 gcc dbg linux + VBox 4.3.12
      AC97 "worked", I heard the ros-start-sound and sysaudio did not suck

      Reproduction steps
      -install AC97 from rapps
      -reboot until you hear the ros-start-sound
      -run "Hover! 1.0" from rapps
      -click ok to the 256-colours-box (that also shows up on XPSP3)
      -Press F2 to start

      Expected result
      The game runs on XPSP3 then and immediately and all the time plays sounds

      Observed result
      A messagebox pops up 0.4.11-RC-33-gb27a643__HoverAudio.png
      and we never hear sound 0.4.11-RC-33-gb27a643__HoverAudio.log

      I tested that game maybe 20-30times since reactOS 0.4.0 already, and I never had sound in the game.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                bug zilla Bug Zilla
                Reporter:
                reactosfanboy reactosfanboy
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated: