Uploaded image for project: 'Core ReactOS'
  1. Core ReactOS
  2. CORE-6859

Virtual Clone Drive 5.4.5.0 gives error at setup but installation completes correctly

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Drivers: Other
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Host: Ubuntu 12.04 amd64 VM: VirtualBox 4.1.12 ROS: r58095

      Description

      At the part of the installation, when the driver will be installed, I get an error, but the installation completes.
      after a restart I have VirtualCloneDrive in Tray, but only the Program without any virtual drives, so I can't mount any images.

        Attachments

        1. clone.png
          clone.png
          63 kB
        2. clone-66208.txt
          149 kB
        3. putty_vbox_6d7ebc2.log
          38 kB
        4. vcd_debug.txt
          11 kB
        5. virt_clone_drive_error.png
          virt_clone_drive_error.png
          89 kB
        6. virt_clone_drive.png
          virt_clone_drive.png
          94 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                bug zilla Bug Zilla
                Reporter:
                gonzoMD gonzoMD
              • Votes:
                4 Vote for this issue
                Watchers:
                6 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated: